Cute Symbols and Emoticon ♥♥~

yea.. i'm kinda out-dated.. ☺ seriously ... before this tak terasa nk buat pon.. tgk org buat dgn xdek perasaan.. then bila tanya housemate camne.. terkejut dia.. "akak x tahu ?" katanye.. aish..harus kena tahu ni..

anyway pd those yg out dated mcm ai.. nie adalah cara tuk dpt symbol yg comel2 tu :

Utk yg pakai laptop : tekan Alt dan Fn bersama dgn code seperti di bawah simultaneously iaitu serentak. Pastikan code yg berupa nombor2 yg ditekan tu bukan yg nombor berderet kt atas tu tp yg kaler biru pada huruf J K dan lain2..
Yg pakai pc (desktop computer) : Just tekan Alt bersama dgn nombor di sebelah kanan(bkn yg atas)..
code symbol
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

pd emoticon plak..utk chat box dan sewaktu dgnnyer shj.. xyah tekan serentak segala..just taip mcm biase. mcm kt gambar bawah.. conoth tu utk fbook chat tp kt chat box pun jd gak..juga boleh di download.. banyak kt internet nie..contoh kt sini : http://www.fbemoticons.net/



XOXO

3 comments:

  1. oo baru tau mcmana org buat icon2 ni kat facebook ♥

    ReplyDelete
  2. sy pun baru tahu ni..thanks share ^_^

    ReplyDelete

etc