Kucing Kejut Kawan Kena Langgar

my tompok pun mati kena langgar ~ sedih sgt

Kucing Kejut Kawan Kena Langgar

kucing nie kejut kawan or pasangan dia yg kena langgar ngan kete..
dah x bangun2 jugak dia siap landing tepi x bagi org lain kacau ..
sian kan..

korang dah tgk ke video ni.. sy br tengok kt fb tadi.. sedih giler~
nangis selok sayer..
teringat kt tompok sayer..
seperti ditakdirkan saya n family lalu kt jalan tompok kena langgar..
dlm hati sy nafikan tu tompok tp biler dah dekat..
mmg confirm dia adalah tompok..
sedih..dah dekat 3 tahun sy masih ingatkan tompok ~


XOXO

13 comments:

  1. memang video ni byk org share kat fb..kesian gak tgk kucing yg tlg gerak tu.

    ReplyDelete
  2. kucen aku kasi kuar rumah.tkot kena langgar / kidnap.bahaya wooo

    ReplyDelete
  3. dah pnah tgk vdeo ni.. kita nangis aw.. t'igt kucing lme kite yg t'pkse kne buang sbb dia sakit..yg boley berjangkit. doktor ngn ayh xbg bela.. huhu.. sdey..

    ReplyDelete
  4. sedih pula tgk dia kejutkn pastu last² terbaring disisi..

    Dilema Perempuan Belum Berkahwin

    ReplyDelete
  5. sedih tgk vdeo ni..
    binatang pun de prasaan kan..
    :(

    ReplyDelete
  6. sobs sobss :'(

    sedih nengok kucing tuh .
    hmm nilah bukti haiwan juga ade perasaan .

    ReplyDelete
  7. dah tgk video tuh kat facebook, di share gak oleh wife. sebenarnya kucing kitaorg pn mati kena langgar gak. sedih memang sedih2 sangat. tak sanggup rasanya nak tgk

    ReplyDelete
  8. kesian gile..mesti dia sedih kaw-kaw..

    Post Terhangat...
    Kecik-kecik Dah Pandai Membazir

    ReplyDelete
  9. haiwan pon ada perasaan..manusia??kadang-kadang ada,kadang-kadang letak kat tong sampah..

    Entri Cilanat!!!
    Cilanat!!! Kon*k Sapa Kat Selipar Ni

    ReplyDelete
  10. manusia skrg lg kejam dr binatang.

    ReplyDelete

etc