UiTM di hatiku ;D

my fke building (S&T tower)~
shh...slow2..skarg tgh kt library nie.. banyak keje la plak ..adehla.. test dah mulai bertimbun-timbun.. harus lah stadi.. tahun ke -7 dah ni jadi student Uitm.. mmg di hati ku betol la.. :) kalau nk cukupkan 10 thn pon boleh dah nie .. tp pHd sgt susah.. mcm x rela jer.. xper la.. go with the flow.. kalau dah ditakdirkan sambung sambung la kan..
ini kolej melati~ 3 tahun duk sini time degree dulu..

kolej UiTM Shah Alam sgt best korang.. adik2 yg nk sambung jgn risau.. mmg selesa lebih2 lg bilik yg 2 org.. dulu drama impian ilyana ke aper tu belakon kt sini la.. kitorg kt bilik atas tu duk pakat2 skodeng asyraf muslim.. tu seme kenangan la.. sekarang duk luar dah.. org kate boleh apply kolej gak tp xperla nk try belajar berdikari sikit.. ha..drama Janji Kekasih slot Zehra tu pun belakon kt kolej UiTM ..tp kat kolej mawar.. lebih kurang  camni gak la pattern kolej nyer..
permandangan dr bilk~
selama 3 tahun degree mmg x penah stay bilik yg sama dan org yg sama..sentiasa bertukar-tukar.. seronak la.. sy x ske stick ngan roommate yg sama.. lama2 makan hati.. :) kt kolej nie dulu ade ASTRO tau bilik tv diorg.. skarang x sure.. time AF ke ape2 award mmg penuh la semua bilik tv.. besttt sgt tgk tv ramai2..

meja sape la sepah2 nie.. aish~
dulu bilik nie rak n wardrobe kayu bodo gini jer.. skrang tidak lagie.. dgr citer nyer dah ransform lagi cun.. semua yg kukuh2 la.. kerusi pun dah bukan yg plastik tu dah.. yg empuk gitu.. untung la kamu budak2 baru.. 

k la. saje nk kongsi kenangan dgree dlu2.. terkenang bulan2 pose nie.. skarang sedih makan berbuka sorg 2 jer.. x ramai2 cam dulu :(..

till then

xoxo

XOXO

7 comments:

  1. hehe.. UiTM ku terchentaa...

    HAKHAK

    tapi duduk UiTM Arau. Mak suruh apply pindah ke Shah Alam tak nak.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. gambar bilik tu yg 4org ke 2 org? heeee.. :D

    ReplyDelete
  3. kolej Melati :) :) 2.3 ni masuk hewhew. kita boleh pilih ye nak bilik berapa org? bilik dua orang aras mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dulu degree dpt bilik 2 org ..pra/asasi/dip bilik 4 org.. diorg asingkan ikut blok... sekarang x sure macam mana dah.. ;)

      Delete

etc