♥ KHUNTORIA ♥


NICHKHUN ( 2PM ) ♥ VICTORIA ( F(x) )



WATCH THEM ON WE GOT MARRIED (WGM) ..NOW ;)

kepada kamu-kamu yg mengalami k-pop fever seperti saya..
ayuh kita menonton korean variety show ini..
dan menyokong Khuntoria couple yg cute sangat..
pada yg blom penah menonton WGM ..

sedikit sinopsis :
wgm nie show di mana mereka match kan beberapa couple utk kawen olok2..
couple2 tersebut selalu nya x tau siapa yg akan di kawen kan dgn diorg..

diorang bukan nyer duk umah sekali betol2 pon..
tipu2 jer.. tiap minggu selalu akan di beri mission yg berbeza-beza..
diorg akan diberi rumah..akan ada wedding photoshoot.. etc
sgt comel..

utk keterangan lanjut..check this out..

if korang nk tgk episode lama2..
season 1 n lain2..
x silap dekat mysoju ada..

disaran kan tgk season 1.. best sgt..
kalau ketandusan masa tgk yg paling latest nie..

♥ khuntoria couple cuts only

! mereka merupakan foreigner couple ( nichkhun- thailand ♥ victoria -china)

ep 1 : 

ep 2 :

ep 3 :

ep 4 :

ep 5 :

ep 6 :
ep 7 :

ep 8 :

ep 9 :

ep 10 :

ep 11 :

ep 12 :

ep 13 (horror special) :
p1 
p2 
p3 
p4 
p5 
p6 

ep 14 :

ep 15 :
ep 16 :

ep 17 :
ep 18 :

ep 19 :

ep 20 :

ep 21:

ep 22 :

ep 23 :

ep 24 :

ps: credits to the owner of the video wild2day .. tq for your hardwork with translating and etc..



XOXO

4 comments:

  1. tak nak tengok. jealous nichkhun dgn victoria! keke.

    ReplyDelete
  2. nat : hehe.. kan..jeles sangat..tp nk tgk jugak.. ;)

    ros: jokwon n ga in pun best.. kelaka tp khuntoria romantik sket..hehe

    ReplyDelete
  3. sy suka sangat sangat dgn khuntoria !!!! trlalu obses ngan dorang . smopai tak tidor malam asyik mndownload and cari pasal grup dorang .
    btw, salam kenal ..

    ReplyDelete

etc