My Girlfriend is a Gumiho

My Girlfriend is a Gumiho
aka
My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox 


the best korean drama for  2010
cepat sape yg belom tengok
segera la tengok 
sebelum 2010 menutup tirai..
rugi tau x tgk..
me siap copy  ke laptop my mom sbb nak pastikan dia tgk..
;)
tp x silap kat cenel astro utk subscriber byond akan tayang..
x pun dah tayang.. x sure sbb byond i belom sampai2 lagi ke rumah..
dah 2 minggu lebih dah nie..
 
source: google
  bagi membangkitkan rasa nak tengok korang 
nk citer sikit la.
sape yg minat citer jepon yg lawak2 mesti minat nyer la citer nie..
bg sy 75% - comedy
yg lain romantik... best2..
romantik die x memualkan sgt.. sedih pun xdek la menangis 10 hari 10 malam..
cam sesetengah citer tue.. 

memula tgk x minat pon lee seunggi.. tp pas abes jer 2 episode terus terminat..
( habis 2 days 1 night (variety show) dikhatamkan semata-mata nk tgk die)
ost citer ni pun ade yg lee seunggi ni nyanyi..
ohh.. sunguh berbakat..

dah la heroin die shin min ah.. yg jadik 9- tailed fox tue.. giler cute n innocent..
hehe.. 1st time puji heroin..
shin min ah tu cantik n cute semula jadi.. so kita x rasa benci.. hoho

source : google
kesimpulan nyer.. sila tengok pd yg belom..




XOXO

2 comments:

  1. mmg beshhhh!
    wong ah comeii..sm ngn miho..hehe..

    ReplyDelete
  2. :)
    wong ahh.... nomu nomu nomu nomu joaheyo
    cute bangat

    ReplyDelete

etc