Teacher Shida : Apa sudah jadi


mcm biase aku msk2 forum..masuk fb..
terbaca psl cikgu shida nie..
aku pun xdek la layan sgt video miming dia..
penah la tgk satu dua vid tp mmg x masuk ngan jiwa gua..hehee

kes yg terbaru nie bermula dgn ...rujuk bawah ;)  :
sekali tgk x paham lagi..
rupa2nyer pasal cikgu nie buat bisnes MLM..yg korset2 kurus tu..
pastu cam bengang friend list ramai tp yg 'like'n komen x seberapa..
nk unfriend kununnyer..

so..bermula la sesi laharan..
dan bersambung ke blog aidid






tak tau la..
mmg dia saje nk wat prank ker ape..
tp mmg dah ramai yg dah kena block..
heehee.. 
layan kan jer la..

XOXO

8 comments:

  1. baru popular sikit cam lupa diri jer.. iks iks iks..
    x bgs sungguh

    ReplyDelete
  2. betul k nie...hehe..mcm2....tp lntak la die...haha...cz mang xamik tau pn sal die...da lme da sal die miming 2 trkbur...tehee :P

    ReplyDelete
  3. lupa daratan dah ke cikgu shida oiii?? huhu..

    ReplyDelete
  4. tah le..pasal fefeling retis tu org cam x kisah sgt kot.. cuma paksa2 like n beli brg2 MLM dia tu org meluat kot.. cam amek kesempatan

    ReplyDelete
  5. uish...biar betul nie cikgu shida...pe kes jd cm nie...gile la...mmg pas nie org pangkah la!

    ReplyDelete
  6. cam tak caya ada kes gini.
    kalau betul..mmg tak 'open minded' orgnya.

    ReplyDelete
  7. biar jela...
    sebab aku pun xbape nak layan cikgu ni..
    huuh

    ReplyDelete
  8. manusia mcm2 perangai jer la

    ReplyDelete

etc