Produk Gano Excel testimoni (Resdung)

1 kata

harini rasa macam nak buat review/testimoni produk sket..
aku ada problem resdung yg agak teruk jugak la..
jerawat + bersin + hidung berair + gatal2 muka,hidung,telinga..
full package tu.. hehehe

jerawat on/off bergantung pd pemakanan yg mana aku mmg pantang..
.....
.....

pantang jumpa..heee ^^

yg tu aku mmg abaikan dulu sbb sgt suka mkn seafood..
xleh nk elak..

yg paling x suka adalah masalah hidung berair n bersin2 tahap maksima terutama masa dekat2 subuh..
kalau tersedar kul 2 3 pagi mmg hazab sgt..
sbb susah nak tidur semula..
bila hidung dah start berair..bersin..tersumbat.. camne mata nk lelap..

jd tido pun x cukup.. 

sehingga la start makan Excellium dari produk Gano Excel ni..
  
Excellium ni sepatutnya makan dgn Ganoderma tp Ganoderma tu healing crisis dia agak memerlukan pengorbanan sket ..
so sy stop dulu ( healing crisis : jerawat kuar sbb detox )

yg excellium tu pun ada healing crisis gak masa mula2 mkn..
bergantung pd individu punya kadar toksin badan camne ..
masa sy mkn dulu naik bisul kt peha..
dlm seminggu bisul tu surut ..
seb baik kat peha.. hehe

dlm sebulan makan excellium tu mmg nampak kesan ketara..
no more sleepless nite.. :)
dah x kuar2 air hidung dah..
bersin pun dah tak kecuali apabila dikelilingi habuk or bau yg x best ..

yg lagi best excellium ni bukan fungsi tu jer..
dia pun membekalkan oksigen yg mana baik utk otak..
bleh studi dgn lebih tumpuan..

masa memula makan time diploma part 2 dulu..
beberapa sem gak la dapat angrh dekan..
masa part 1 x dpt pon..
mungkin la bukan sbb makan tu 100 peratus tp aku yakin yg menda tu membantu 
aku time studi..
dah kurang ngantuk dlm kelas..
masa matrik (yg mana aku x habiskan ) bukan main lagi aku tidur dlm kelas..
hhaha..


itu jer la review buat kali ini..

ps: produk ni dr cendawan 

utk info lanjut bleh tgk link2 kt bawah nie


or 












XOXO

Permohonan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M 2.0)

0 kata
pada yg layak dapat bantuan tu ayuh kita pakat ramai-ramai mengisi borang.. pada yg x layak diharap jgn la tipu2 yer.. x baik.. kesian la kat org yg kurang berkemampuan macam saya nie .. :(

siapa yg layak dpt BR1M ni sebenarnya ek.. meh cek diri sendiri dulu sebelum pohon...


      Isi rumah yang layak (RM500):


       (i)       Warganegara Malaysia; 
       (ii)      Lelaki atau perempuan yang menjadi ketua kepada ahli yang tinggal serumah dengan jumlah pendapatan kasar bulanan isi rumah RM3,000 dan ke bawah.
                  > Berkahwin;
                  > Ibu atau bapa tunggal yang mempunyai tanggungan berumur 20 tahun ke bawah;
                  > Bujang yang mempunyai tanggungan berumur 20 tahun ke bawah (dalam rumah yang sama).

(iii)     Warga emas sebatang kara (berumur 60 tahun dan ke atas, lahir pada tahun 1953 dan ke bawah) dengan jumlah pendapatan kasar bulanan RM3,000 dan ke bawah. 



        Individu yang layak (RM250): < ----- ini aku sgt layak

       (i)       Warganegara Malaysia; 
       (ii)      Bujang (termasuk Balu / Janda / Duda) yang tiada tanggungan, berumur 21 tahun dan ke atas (lahir pada tahun 1992 dan ke bawah)
                  dengan jumlah pendapatan kasar bulanan RM2,000 dan ke bawah.



  •   Tidak termasuk pelajar yang menerima Baucar Buku 1Malaysia.
  •   Hanya pemohon yang berjaya sahaja layak menuntut bayaran.

borang online boleh diisi di link bawah ini:


nk print borang pon ade dia letak link kat situ..


diharapkan bantuan ni bleh mengurangkan sket bebanan kewangan..
dijangka dpt pd januari pd yg berjaya.. :)


XOXO

etc