Produk Gano Excel testimoni (Resdung)


harini rasa macam nak buat review/testimoni produk sket..
aku ada problem resdung yg agak teruk jugak la..
jerawat + bersin + hidung berair + gatal2 muka,hidung,telinga..
full package tu.. hehehe

jerawat on/off bergantung pd pemakanan yg mana aku mmg pantang..
.....
.....

pantang jumpa..heee ^^

yg tu aku mmg abaikan dulu sbb sgt suka mkn seafood..
xleh nk elak..

yg paling x suka adalah masalah hidung berair n bersin2 tahap maksima terutama masa dekat2 subuh..
kalau tersedar kul 2 3 pagi mmg hazab sgt..
sbb susah nak tidur semula..
bila hidung dah start berair..bersin..tersumbat.. camne mata nk lelap..

jd tido pun x cukup.. 

sehingga la start makan Excellium dari produk Gano Excel ni..
  
Excellium ni sepatutnya makan dgn Ganoderma tp Ganoderma tu healing crisis dia agak memerlukan pengorbanan sket ..
so sy stop dulu ( healing crisis : jerawat kuar sbb detox )

yg excellium tu pun ada healing crisis gak masa mula2 mkn..
bergantung pd individu punya kadar toksin badan camne ..
masa sy mkn dulu naik bisul kt peha..
dlm seminggu bisul tu surut ..
seb baik kat peha.. hehe

dlm sebulan makan excellium tu mmg nampak kesan ketara..
no more sleepless nite.. :)
dah x kuar2 air hidung dah..
bersin pun dah tak kecuali apabila dikelilingi habuk or bau yg x best ..

yg lagi best excellium ni bukan fungsi tu jer..
dia pun membekalkan oksigen yg mana baik utk otak..
bleh studi dgn lebih tumpuan..

masa memula makan time diploma part 2 dulu..
beberapa sem gak la dapat angrh dekan..
masa part 1 x dpt pon..
mungkin la bukan sbb makan tu 100 peratus tp aku yakin yg menda tu membantu 
aku time studi..
dah kurang ngantuk dlm kelas..
masa matrik (yg mana aku x habiskan ) bukan main lagi aku tidur dlm kelas..
hhaha..


itu jer la review buat kali ini..

ps: produk ni dr cendawan 

utk info lanjut bleh tgk link2 kt bawah nie


or 












XOXO

1 comment:


  1. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete

etc