List Rebate Smartphone (Telefon Pintar) - RM200

hoyeeh... hoyehh..

korang dah register ke

perlu ke  apply utk rebate ni ke x bergantung la pd pemikiran korng..

ni antara pakej utk prepaid





maxis




hmm.. ni antara nya la..
yg pasti harga lebih kurang sama je
g jela mana 2 pon..

kalau beli data plan maybe lain sket la..
yg tu kena check kt website diorg.. :)


rebate RM200 aku telah digunakan ..
di jalan yg benar atau tak itu tidak pasti..
hehe..
aku bg family guna je pon rebate tu sbb aku belum memerlukan..
tp lepas dah guna tu aku terfikir...
untung ke rugi pakai rebate ni sebenarnya yerk..

silap aku jugak sbb x survey betul2 harga pasaran..
=.=''

gini citenyer..


lepas check2 website..
harga mampu milik lebih kurang harga s3 mini.. 
kebanyakan syarikat telekomunikasi offer phone yg sama dgn harga yg lebih kurang jugak..
 so aku n kakak gi beli kat celcom

harga celcom jual lepas tolak rebate RM 999..
tambah topup+no baru =RM 38.50 ===> RM1037.50

esok lusa nya tu aku teman member beli enset jugak
n survey2 harga s3 mini ni boleh dapat RM 1100

bila beli kat kedai enset of coz la dia bg screen protector, cover, memory card , 
pastu donlod kan gps la.. mcm2 la..
if beli kt hq syarikat telekomunikasi tu...
mmg la enset dijamin ori
tp yg lain2 tu..
mmg x dapat la.

harga yg guna rebate lebih kurang beli kt kedai kot..  dah la kena download2 sendiri..
aish..
cam rugi plak..

cuma nya bila beli kt luar susah nk tau ori ke x..
bergantung pd warranty tu je ..

hmm... 
ape2 je la kann..
yg pasti dah terbeli pon..




XOXO

2 comments:

  1. majoriti hampeh je.....pegi cari susah stok xdela apela.....da plan ade rebate 200 tu prepare la stok byk skit....jebon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rilek2...
      tp betul la.. masa sy beli tu pun s3 tinggal satu jer .. xleh pilih kaler..

      Delete

etc