Running Man is coming to Malaysia [FANMEET]

1 kata

wohoo..
mcm confirm jer kali ni Running Man cast nak datang..
on 21th of September

tapi bukan untuk filming segala..
just fan meeting sahaja..

ni keratan dari China Press



tp aku x reti baca tulisan cina..
hehe
sape2 yg paham boleh bagi pencerahan x..  hehe:)

mengikut sumber lain pulak:

Mereka akan berada di Malaysia sepanjang 3 hari.

Butir-Butirnya :

Date : 21 September 2013

Tempat : x confirm lagi

Fanmeet selama 2 Jam penuh untuk Sehari lawatan mereka ke Malaysia.

6 members Running Man akan datang. (x tau lg sape yg x dapat datang)

Harga Tix :
RM680(VIP), RM480, RM280 & RM180


ps: pengsan tgk harga tiket.... 
sape-sape yg memang teringin sangat nk jumpa diorg.. kena alert la dari masa ke semasa.. 



XOXO

Personal Review / Testimoni Aurawhite

2 kata
 aurawhite + shaker

ini bukan post promote barang ke apa yer..
sy x menjual sebarang produk..
just nak share kesan penggunaan produk Aurawhite yang sangat famous ni..
bukan apa..
sy sebelum try Aurawhite ni pun habis sy godek2 blog-blog org..
nk baca pengalaman blogger2 yg lain..

setakat tengok testimoni official x cukup..
kotnye org tu makan benda lain ke.. jab ke...edit guna camera360 apps ke kan..
bukan leh caya sangat testimoni2 ni..
maybe ade yg betul tp bila ade gamba edit terselit susah sket la nk caya..

ok la.. berbalik pada aurawhite..
setelah baca review2 sy rasa mcm x salah pun nak try..
kalau x menjadi luaran pun anggap je la mcm suppliment dalaman..

nak dijadikan cerita..
 lepas 2 minggu sy consume aurawhite mengikut sukatan yg diorg suggest..
iaitu 2 scoop 2 kali sehari..

adala beberapa org tegur..
makin cerah katanya..
org tu yg lama x jumpa
kira dlm beberapa bulan gak la terpisah..hehe

mula2 tu ragu2 jugak..
kotnye diorg nk bodek ke ape kan.. :)

lepas tu balik kampung family pun tegur..
jadi yakin sikit la utk tulis kt blog nie..
sekarang dah minum 2 jar lebih..

penah stop kejap lepas 2 minggu haritu sbb kehabisan stok..
bila stop tu nampak mcm kusam balik muka..
maklumla duduk dekat2 pantai.. cepat la kegelapan tu datang..

org kata.. kesan kecerahan aurawhite ni bergantung pada individu..
tona kulit org kan lain-lain..

yg hitam manis tu maybe ambik masa lama sikit..
yg sawo matang cepat sket agaknya..
ada yg xdek kesan  langsung.. kot?

ada kawan sorg ni dekat 1 jar baru ade org tegur ..
kitorg yg dekat ni susah sket nk nampak perbezaan member2 sendiri..
sbb hari2 jumpa kan..

ok la.. panjang lebar dah rasanya.. kesimpulannya ..
terpulang la pada keyakinan korg..
nak try ke x..
tiada yg memaksa..
jgn terbeli yg tiruan dah la..

ps:  sori la gambar before after takde..
xdek gambar jarak dekat..
sbb cerah tu mmg la cerah sikit tp jerawat resdung degil ni still susah nk ilang sepenuhnya..
tu yg malas nk bergambar bagai..

update : boleh beli ngan sy..dijamin ori
https://www.facebook.com/aisybeautyshoppe
ig : aisybeautyshoppe


XOXO

Kesinambungan Video Sharifah Sakinah

0 kata
 credit pic: malaysianreview.com
*video baru kt bwh2 sket.. nk lagi baru gi kat keek dia..
http://www.keek.com/sharifah_sakinah

Sharifah Sakinah ni mula-mula aku layan je lakonan dia dalam Mimpi Biar Sampai ke Bintang..
dalam citer tu dia belakon jadi kawan Elfira Loy ..
watak dia memang gila2.. weng2 sikit..
 pas tu dia selalu jugak join Betul ke Bohong kat Astro tu..
lawak gak ah..

penah jugak baca kt forum2 pasal perangai sakai dia ..
tapi pas tengok lakonan dalam Bunga Merah Punya ingatkan gosip tu melebih lebih jer..
sebab dlm citer tu cam ayu2 gadis kampong gitu..
hehe..

tamat jer citer bunga merah punya.. start la kontroversi sharifah sakina ni..
first video yg start org bising dia record dr hp anzalna..
tp anzalna dah delete vid tu kat keek..

yang bra2merah ni 


 then.. org start citer psl video angry bird bird tu..
lupa dia upload kt keek sape..


dan seterusnya..

michael ang pulaks keek video2 konon2 interview si kinah ni pasal isu ni


Part 1

..
..



..
hat lain2 tu kalau korang nk tgk lg..

siap ada sekuel lagi pasal bird bird tue..
 korang gi la layan kat keek ea.. hehe
kalau teringin nk tengok la..

*rasenye dia mmg jenis suka buat lawak gitu kot tu..
 cuma bila tersebar sekali ngan carutan tu x berapa molek 

sy akhiri dengan kinah punya kak ton parody..
hehe..
layyyann..



XOXO

Permohonan e-Rayuan ke IPTA/Politeknik kategori Program Asasi/Diploma Sesi Jun-Nov 2013

5 kata
sekadar menyampaikan kepada adik-adik yg tidak berjaya bagi permohonan kali pertama..
boleh cuba buat rayuan .. keputusan rayuan selalunya berdasarkan kekosongan..

dipetik dr facebook Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar

Assalamualaikum,Salam Sejahtera .

Keputusan kemasukan ke Universiti Teknologi MARA kategori Program Asasi/Diploma telah dikeluarkan pada 19 Mei 2013. Ramai yang telah berjaya dan tidak kurang yang masih belum mendapat tempat.

Kepada yang berjaya diucapkan tahniah dan yang tidak berjaya boleh membuat rayuan pada 24 Mei 2013 melalui http://upu.mohe.gov.my/.

Keputusan rayuan akan dikeluarkan pada 14 Jun 2013. Ramai yang merayu kepada UiTM dan mengharap berjaya mendapat tawaran, UiTM masih menyediakan tempat untuk kemasukan sesi ke 2 yang akan dibuka pada Julai 2013 dan kemasukan pada November 2013. Dasar pemilihan masih mengikut merit yang melibatkan kiraan markah merit SPM dan Ko-kurikulum.

Bagi tawaran pelajar MDAB yang melalui program jelajah baru-baru ini tawaran akan dikeluarkan pada 29 Mei 2013 dan ini akan dilakukan berdasarkan calon memenuhi syarat akedemik dan pendapatan ibubapa.


XOXO

Izzue Islam dah nak kawen

6 kata
tahniah Izzue Islam
yg bakal berkahwin dengan managernya awin nurin
pada 2 jun 2013.


muda lg izzue ni.. baru nk masuk 23 thn nie..
awin nurin x sure la plak umur dia berapa..
update : 31 tahun 

walaupun sbg peminat aku agak frust tp x dapat la nak menidakkan jodoh seseorg tu..
semoga berbahagia pok jue ... T_T

untung la awin .. --> ayat org jeles.. hehe

nk tgk lg gambar-gambar izzue ngan bakal isteri bleh pegi stalk instagram izzue..hehe

 ataupun keek izzue


awin nurin pun ada selalu post video izzue..


ok la.. dah nk bersara dr minat izzue beria-ria..
minat sket2 dah..hehe


izzueeeee T_T


XOXO

Gwiyomi Artis Malaysia (Last Part) - Siti Nurhaliza, Awal, Scha, Mizz Nina,Hanez Suraya

0 kata
Gwiyomi Siti Nurhaliza







siti bersama dengan umairah anak sairah :)

Gwiyomi Awal Ashaari ,Scha Alyahya, Mizz Nina







Gwiyomi Awal Ashaari dan Scha Alyahya








Gwiyomi Hanez Suraya




rasanya trend bergwiyomi nie dah hampir pupus..

ni post penutup gwiyomi..
gwiyomi...
YEAY..

heheh

XOXO

etc