Kesinambungan Video Sharifah Sakinah

 credit pic: malaysianreview.com
*video baru kt bwh2 sket.. nk lagi baru gi kat keek dia..
http://www.keek.com/sharifah_sakinah

Sharifah Sakinah ni mula-mula aku layan je lakonan dia dalam Mimpi Biar Sampai ke Bintang..
dalam citer tu dia belakon jadi kawan Elfira Loy ..
watak dia memang gila2.. weng2 sikit..
 pas tu dia selalu jugak join Betul ke Bohong kat Astro tu..
lawak gak ah..

penah jugak baca kt forum2 pasal perangai sakai dia ..
tapi pas tengok lakonan dalam Bunga Merah Punya ingatkan gosip tu melebih lebih jer..
sebab dlm citer tu cam ayu2 gadis kampong gitu..
hehe..

tamat jer citer bunga merah punya.. start la kontroversi sharifah sakina ni..
first video yg start org bising dia record dr hp anzalna..
tp anzalna dah delete vid tu kat keek..

yang bra2merah ni 


 then.. org start citer psl video angry bird bird tu..
lupa dia upload kt keek sape..


dan seterusnya..

michael ang pulaks keek video2 konon2 interview si kinah ni pasal isu ni


Part 1

..
..



..
hat lain2 tu kalau korang nk tgk lg..

siap ada sekuel lagi pasal bird bird tue..
 korang gi la layan kat keek ea.. hehe
kalau teringin nk tengok la..

*rasenye dia mmg jenis suka buat lawak gitu kot tu..
 cuma bila tersebar sekali ngan carutan tu x berapa molek 

sy akhiri dengan kinah punya kak ton parody..
hehe..
layyyann..



XOXO

No comments:

Post a Comment

etc