Personal Review / Testimoni Aurawhite

 aurawhite + shaker

ini bukan post promote barang ke apa yer..
sy x menjual sebarang produk..
just nak share kesan penggunaan produk Aurawhite yang sangat famous ni..
bukan apa..
sy sebelum try Aurawhite ni pun habis sy godek2 blog-blog org..
nk baca pengalaman blogger2 yg lain..

setakat tengok testimoni official x cukup..
kotnye org tu makan benda lain ke.. jab ke...edit guna camera360 apps ke kan..
bukan leh caya sangat testimoni2 ni..
maybe ade yg betul tp bila ade gamba edit terselit susah sket la nk caya..

ok la.. berbalik pada aurawhite..
setelah baca review2 sy rasa mcm x salah pun nak try..
kalau x menjadi luaran pun anggap je la mcm suppliment dalaman..

nak dijadikan cerita..
 lepas 2 minggu sy consume aurawhite mengikut sukatan yg diorg suggest..
iaitu 2 scoop 2 kali sehari..

adala beberapa org tegur..
makin cerah katanya..
org tu yg lama x jumpa
kira dlm beberapa bulan gak la terpisah..hehe

mula2 tu ragu2 jugak..
kotnye diorg nk bodek ke ape kan.. :)

lepas tu balik kampung family pun tegur..
jadi yakin sikit la utk tulis kt blog nie..
sekarang dah minum 2 jar lebih..

penah stop kejap lepas 2 minggu haritu sbb kehabisan stok..
bila stop tu nampak mcm kusam balik muka..
maklumla duduk dekat2 pantai.. cepat la kegelapan tu datang..

org kata.. kesan kecerahan aurawhite ni bergantung pada individu..
tona kulit org kan lain-lain..

yg hitam manis tu maybe ambik masa lama sikit..
yg sawo matang cepat sket agaknya..
ada yg xdek kesan  langsung.. kot?

ada kawan sorg ni dekat 1 jar baru ade org tegur ..
kitorg yg dekat ni susah sket nk nampak perbezaan member2 sendiri..
sbb hari2 jumpa kan..

ok la.. panjang lebar dah rasanya.. kesimpulannya ..
terpulang la pada keyakinan korg..
nak try ke x..
tiada yg memaksa..
jgn terbeli yg tiruan dah la..

ps:  sori la gambar before after takde..
xdek gambar jarak dekat..
sbb cerah tu mmg la cerah sikit tp jerawat resdung degil ni still susah nk ilang sepenuhnya..
tu yg malas nk bergambar bagai..

update : boleh beli ngan sy..dijamin ori
https://www.facebook.com/aisybeautyshoppe
ig : aisybeautyshoppe


XOXO

2 comments:

  1. Assalamualaikum.. nak tumpang iklan kt sini boleh kan? :)

    Promosi sempena pembukaan Victoria Beauty. Dapatkan AuraWhite dengan harga RM130 Maixara dengan harga RM95 sebotol! Sila lawati Facebook page kami untuk maklumat lanjut :)

    Facebook page: facebook.com/victoriabeauty13
    Blog: victoriabeauty13.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mmg terbaik pun..bru consume 2 mggu je da nmpak perubahan...hehe i like AW!

    ReplyDelete

etc