Produk Kosmetik yang Mengandungi Bahan Larangan

0 kata
sekarang ni telampau banyak sangat produk2 pencerahan segera..
ada tu nampak sama jer
cuma beza nama jer..
lebih2 lagi produk 3 serangkai..
sabun, krim malam,krim siang..

warna , bau dah sama..
tp yg peliknya ade produk tu dah dibatalkan oleh kkm..
tp ade yang lain yg nampak sama tu x dibatalkan pulak..

musykil gak..
kesimpulan nya.. kena pandai2 fikir sendiri la..
yang mana baik yang mana buruk..

 x nak kondem mana2 produk..
cuma nak berkongsi jer informasi..


untuk pencerahan boleh masuk link di bawah :


kalau nak tengok produk yg korang beli tu didaftarkan ke x 
boleh check kat link ni:




XOXO

Kisah Cinta & Video Perkahwinan Izzue Islam dan Awin Nurin

0 kata
sebenarnya awin isteri izzue




hehe..
x leh blah tajuk post aku kali ini..

sempena aku dah bleh menerima hakikat yg izzue dah kahwin..
aku merajinkan diri menaip sepatah dua mengenai apa yg aku tahu psl izzue dan awin..
itupun berdasarkan artikel-artikel ruangan gosip
beserta dengan kejoyahan aku membaca forum2 gossip..

apa yang boleh aku rumuskan..
kisah diorg ni bermula apabila izzue islam itu datang ke kl selepas spm
untuk mengejar impian menjadik retiss..
gittew.. mcm cerita2 cerekerama pulaks..
dia mmg minat benda2 hiburan yg lagha2 ni.. (cam aku lettew)
kat kelate dulu dia ada band kowt.. nyanyi ala2 greendays gitu..
(berdasrkan lagu yg aku penah dgr kt keek)
budak baru nak up kan..
hihii

nk dijadikan cerita dia gie kl berbekalkan duit yg x berapa banyak..
---> okeh.. itu aku yg suka2 menambah

sementara dpt jadik retis dia keje kat kedai makan..
di sini lah bermulanya detik pertemuan dengan awin nurin
yg katanya pada masa itu ada pusat kecantikan yg berhampiran dgn kedai makan tersebut..
(x sure dia punya or dia keje situ)

awin yg pada ketika itu dlm lingkungan umur 24/25 ( izzue 17/18)
selalu la order makanan dr kedai makan tempat izzue kerja...
lepas diaorg berkenal kenalan..
jd ber kawan-kawan..
jd ber kasih-kasihan ?? heheh

awin ni sebagai org yg lebih berpengalaman banyak la tolong izzue ..
sehingga lah..
dia menjadi manager izzue.. dan akhirnya ...
menjadi isteri kepada izzue islam..

-the end-
haha... itu yg aku baca la.. kalau tipu artikel tu tipu la aku..
ikutkan hati nk pnjgkan lagi kisah di atas tp penat dah rase nk menaip..
cukup la tu ek..

meh kita layan video:

keek: ahmad_syazli







sumber :gala tv astro awani


update : keek: zacmeera

yg bwh ni giler sweet.. izzue nanges...








keek : hatta dolmat





keek: stailista


ps: maka selamat la majlis mereka.....
nk sorg mcm izzue yg bukan pelakon..
ade x agaknye..
hihi ( mode: gatai )

XOXO

etc