Senarai artis perempuan yang berjaya menurunkan berat badan [pics & link]

ramai remaja2 skarang yg menjadikan artis-artis idola kan..
aku xdela idolakan sgt artis.. tp aku suka layan fb and instagram diorg utk tgk gambar diorg yg cantik2..
lately aku tgk makin ramai artis perempuan yg gigih mendapatkan berat badan ideal..
kebanyakannya mmg berjaya kurus dengan cara yg sihat..
aku mmg sgt kagum dgn keazaman diorg ..
dgn workout nye..diet plan nye..
kiranya diorg x bergantung pd ubat kurus semata..

sementara aku rajin ni aku list kan senarai artis2 ni dengan link instagram/fb mereka 
so korang bleh stalk tips2 kurus / diet plan mereka..
kalau nk tambah bleh tambh kt ruangan komen.. ;)
sharing is caring..

 ps: list ni bukan semata-mata list artis perempuan yg dr gemuk ke kurus je .. aku masukkan jugak yg dr chubby ke selim melim tahap melampau.. 

siti sarah



ieda moin 
(yg join betul ke bohong kt astro tu ..dulu2 nyanyi pastu selalu gak belakon lawak2)



shila amzah
(shila amzah ni penah chubby sikit dulu..  )





ziela jalil




faezah elai
(sebelum ni faezah ni mmg dah kurus tp lepas bersalin naik sikit.. lepas diet sekarang lg la kurus)



leez rosli (af4)

 



mafa (vokal bukan sekadar rupa tv3)




nota kaki : sekarang jugak aku skipping seratus kali.. hahaha

XOXO

No comments:

Post a Comment

etc