Barang Parti/Belon Helium di Kuantan

0 kata
haritu aku n family buat birthday party anak sedara..
kecil kecilan jer tp kitorg nk buat keje cepat n senang ..
so nak decorate la pakai belon helium..
jenuh jugak la survey2 kt internet..
tempat yg jual belon yg isi helium ni kat kuantan..
akhirnya jumpa..

so pd orang2 kuantan boleh la try pegi kedai dekat 
Kuantan Garden (rumah warna purple)
rumah corner lot setingkat yg dijadikan kedai 
 tepi jalan besar berhampiran dengan Kuantan Specialist..

nama kedai x sure sbb time pergi tu diorg baru masuk kedai..
signboard nama kedai pun belom letak..
tp nama syarikat diorg adalah TCballoon..

boleh jugak kontek diorg kat fb..

kat kedai tu ada mcm2 lg la barang2 untuk kegunaan parti..
decoration utk gantung2... menda yg tiup2 tu.. mask.. topi.. etc
nk tempah belon yg seketul-seketul tu boleh..
yg dah decorate pon boleh..
bergantung pd bajet korang..
=)

lain2 kedai yg jual brg2 parti aku perasan kt kuantan ni (tp xdek belon helium la)
cowboy
daiso (ecm)








XOXO

etc