Oxygen Cell Ninaskincare Review

pic: google image

hari ni nak citer pasal oxygen cell nina skincare pulak..

macam mana saya boleh terjebak dengan oxygen cell ni..
begini ceritanya..

sebelum ni mmg sy dah banyak cuba produk 
x kira la minuman ..skincare.. krim ..sabun .. pil ke..
macam2 dah try
belum penah lagi dpt side efek yg terlampau teruk
UNTILLLLL sy pakai satu skincare yg baru ni..

sebulan je kulit ok..
lepas tu 
mmg nightmare

konon nk kulit ' flawless '... lain yg jd..
mula2 kulit rase kering.. naik bintik2 hitamm.
keluar bintik mcm rashes..
muka merah2.. kering..
jerawat bersepah..
dah mcm kena allergic.. hii

mcm2 la tempek kt muka time tu..
aloe vera la..
ubat jerawat la..
x jadi ape ..

last2 try oxygencell ninaskincare ni..
alhamdulillah.. 
dekat sebulan pakai , kulit semakin pulih..
walaupun bukan 100% pulih lg
dah boleh nampak perbezaan dr sebelum ni..

Nak tgk pic before n after baca sampai habis dulu..hihi
Nk skip pun xpe..
Kt akhir post ni sy akan letak gambar condition kulit sebelum pakai
Oxygen cell n selepas pakai...

ada 2 cara pakai oxygencell ni

1. pakai nipis2 before tido.. bgn esok basuh bersih2..
tp if kulit x sesuai.. jd terlalu oily or too dry.. boleh cuba 2nd method

2. pakai tebal2 buat mcm mask.. biarkan dlm 15-20 minit..
pastu basuh.. before basuh tu gonyoh2 sikit.. ada org blackhead.whitehead boleh kuar masa ni..

mula2 pakai krim oxygen cell ni..
kulit akan pedih sikit area yg berjerawat..
tp lepas basuh muka mmg best sangat rasa bila pegang kulit.
smooth je..

one more thing.. oxygencell ni lg best pakai dengan egf serum..
dah basuh muka tempek egf serum ..

ps: now sy tgh try satu lg produk best utk hilangkan parut2 n jerawat kecik2 yg degil yg berbaki kt bhg rahang..
Tgn sy ni degil sgt suka garu2 area rahang n dagu.. tu yg payah nk sembuh tu
Bila garu lg la dia senang merebak..

oxygencell still pakai hari2 tpnye.. kalau produk ni menjadi nanti sy buat review..
kalau nak try boleh add fb di sidebar tu or visit my ig
or
www.facebook.com/aisybeautyshoppe

Nampak kn.. x tunjuk area dagu sbb area tu x elok lg..
Dah elok nanti br tunjuk..
Hehe


XOXO

No comments:

Post a Comment

etc