Gambar persediaan Delhi Commonwealth Games yg mengejutkan ..

ini jambatan sudah runtuh~
toilet kt athletes' village ~ siap ade kesan ludahan sireh

tapak kaki haiwan~

cabel berselirat..lubang2..aish~

dr luar pun dah menyeramkan~

toilet lagie.. camne la atlet x tarik diri..
semacam jer tgk bumbung dia.. dah la main naik gitu jer..

bebudak n wanita pun wat keje skali..nk cepat punyer pasal..
 source : BBC sport

dgrnyer dah ramai atlet yg tarik diri..
di samping permasalahan di atas..
diorg tarik diri atas faktor keselamatan jugak (bombing)..
hmm.. atlet mesia ade beran?..
;)


XOXO

7 comments:

  1. eh teruk juga tu. kenapa la pihak penganjur x ambil berat pasal semua tu?

    ReplyDelete
  2. tapi menuruf sumber yg dipercayai,ini hanye propaganda BBC je..

    *pening*

    ReplyDelete
  3. becoming komanwel kat new delhi ek? mcm scary je die nye toilet kan?

    ReplyDelete
  4. aah.. dgr jugak pasal atlit nk mogok pasal penginapan dorg.. ermm..ntahlah..huhu

    ReplyDelete
  5. dah umum akan berjalan seperti dijadualkan..bagilah India peluang buktikan yg diorang gak mampu anjurkan...bukan nk tau condem jer..kita tengok nnt hasilnya

    ReplyDelete
  6. tu ah..sian jugak kt negara diorg.. kuar duit banyak dah .. harapnyer berjalan lancar la..

    ReplyDelete

etc