have u found your perfect fit ?

i've found mine.. ♥
nie nk citer sket terutama pd penggemar2 suar levi's nie.. ari sabtu hari tu kami sekawan jalan2 la kat plaza masalam kt shah alam nie after test yg tak berapa nk score .. hee..:).. then ade bebudak chinese pakai baju levi's reramai bawak tali pita ukur approach kitorg mintak nk buat survey.. diorg pon ambk la measurement segala pastue tanyer if kitorg nk try suar tu seme.. 
kitorg memula sangsi gak.. kang try2 kena beli ke haper kan.. duit dah la habes buat beli baju raye dah.. tp diorg meyakinkan kami bahawa tak beli pon xper sbb diorg nk tau perfect fit tu jer.. disebabkan masa lapang kami masih bersisa kami lantas pergi menerai.. maner tau nanti ade yg terbekenan kan.. confirm la berkenan..aishh.. kitorg gi la try dalam fitting room dlam truck levi's tkt luar plaza.. seb baik truck tu aircond baek punyer.. panas tau time tue.. terai punya terai.. sy punya perfit fit seperti yg tertera di voucher seperti gambar di atas .. budak tu yer2 kate saiz 24.. tp sy tetap kater 25 tu molek2 dah.. giler ketat 24.. aish.. harus kecikkan peha lagi nie..

woot..sampai bln ogos jer..selangor jer.. haros la dah pokai bulan nie.. x dapek la beli pakai voucher nie.. sob..sob

beg ni bwk pegi pasar haros la cik joyah jeles.. :P
k la.. rasenyer truck levi's bwk budak2 nie akan still ade sampai sept.. if korg rase nk voucher seperti ku.. usha2 la link ini..    http://levi-my.com/perfectfit/ 
ni hah ruper truck nyer..
3 jenis curve yg ada.. sy rase sy mmg ok ngan Demi tue..



                                            photo source :      http://levi-my.com/perfectfit/
XOXO

4 comments:

  1. i got bold curve.hehe.best kan.dapat voucher lg.:)

    ReplyDelete
  2. ada saiz yang muat untuk perut teletubis tak??

    Entri Cilanat!!!

    Cilanat!!!Aku Nak Kawin...

    ReplyDelete
  3. beli seluar nin sehelai,habis duit makan sebulan..oh levis..

    Post Terhangat...
    Gadis Seksi Itu Gampang

    ReplyDelete
  4. walaupun harganya mahal,tapi berbaloi2..hehehe.contoh,kalau xda duit boleh jual kat bundle.heheh.tahan sehingga 10 tahun.

    http://nizamullah.blogspot.com

    saya klik kat iklan nuffnang!mufors.

    ReplyDelete

etc